“Als je je dromen waar wilt maken doe het dan nu!”

Rick is ontbijtkok

"Het omgaan met gasten is mij op het lijf geschreven. Van der Valk is een jonge frisse organisatie. Het is een fijne werkgever en ik werk samen met hele leuke collega’s in het keukenteam waar ik altijd bij terecht kan." Rick zijn advies voor anderen? “Als je je dromen waar wilt maken doe het dan nu!"

“Ik heb geleerd mezelf te presenteren.”

Lena maakt schoon

"Ik wilde heel graag aan het werk. Ik kwam uit op schoonmaak en doe nu de leerwerkroute. Ik ben heel trots dat dit me is gelukt. Ik ben enorm gegroeid en zelfverzekerder geworden. Ik heb geleerd mezelf te presenteren. Dat gaat me helpen om verder te komen in de schoonmaak. Ik kan nu laten zien wat ik kan. Over 5 jaar heb ik geen uitkering meer. Daar werk ik nu naar toe."

“Ik hou niet van stilstaan, ik wil bezig zijn.”

Alex werkt in de logistiek

“Door deze vaste baan kan ik mijn gezin onderhouden. Ik ben getrouwd en we hebben een fijn huis met een tuin voor ons zoontje. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Ik ontvang en los goederen, help collega’s en dan rijd ik weer rond op de heftruck. En wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft? Misschien rijd ik over 5 jaar wel als vrachtwagenchauffeur voor Simon Loos. Ik hou niet van stilstaan, ik wil bezig zijn!”

Meer weten over leerwerkroutes? Contact jouw werkcoach.