Vind werk via leerwerkroute

Doe als deze mensen

Leentje

Leentje zat na een vervelende scheiding werkloos, met de zorg voor haar kind, 5 jaar thuis. Ze probeerde van alles. Ze is nu in dienst bij Avri. Ze is trots dat ze er voor koos om de mogelijkheden van de leerwerkroute te accepteren. Ze zag in dat ze het zelf niet kon. Haar leven is nu weer op orde.

Iris

Iris was er lang uit. Met de leerwerkroute pakt ze de draad weer op. "Je moet er vooral zin in hebben en jezelf zijn! Van de vriendelijke en geduldige leermeester leer je wat er in de reguliere catering en horeca wordt verwacht."

Inmiddels is Iris aan het werk in de catering bij de Rabobank.

Desiree

Door knieproblemen kon Desiree niet meer in de horeca werken. Ze leert nu in de praktijk voor een baan in de logistiek. Desiree vindt het leuk dat ze haar energie in dit werk kwijt kan.

"Je kunt doorstromen naar een mooie betaalde baan, waar je je verder kunt ontwikkelen tot bijvoorbeeld magazijnmedewerker of chauffeur."

"De dankbaarheid van de mensen vind ik heel belangrijk!"

Flory

Flory werkt nu in de thuiszorg. Ze leerde om met ouderen om te gaan. Het is geen moeilijk werk en je krijgt er heel veel voor terug. Je ondersteunt mensen, maakt een praatje en zorgt dat mensen zich op hun gemak voelen. "De dankbaarheid van de mensen vind ik heel belangrijk."

Angieska

Angieska leerde het vak van schoonmaken. Ze stuurt mensen aan en lost problemen op. Ook doet ze bestellingen. Ze gaat nog verder met het ontwikkelen van haar mogelijkheden. Haar tip voor als je dit werk wil gaan doen? "Geen stress hebben, ga door met wat je wil bereiken en behandel elkaar met respect!"

Mahmud

Mahmud sprak de Nederlandse taal niet voldoende. Hij had wél ervaring in de techniek. Via de leerwerkroute heeft Mahmud nu een vaste baan en doorgroeimogelijkheden.
"De leerwerkroute Techniek is voor iedereen te doen, als je maar wilt."

KCC

Voor de leerwerkroute Klantcontactcentrum (KCC) zoeken we mensen met een servicegerichte instelling. Je start de leerwerkroute bij het Klantcontactcentrum van Werkzaak Rivierenland. Je bent het visitekaartje van de organisatie en een warm welkom is voor jou vanzelfsprekend. Ben je er helemaal klaar voor? Dan zoeken we samen met jou een baan bij een werkgever waar je aan de slag kunt.

ICT

Voor de Leerwerkroute ICT zoeken we mensen die graag werken in de automatisering.De leerwerkroute ICT heeft drie richtingen: support, technisch en nieuwbouw. Per richting geven we aan wat we je bieden en wat we van je verwachten. Jouw eigen route helpt je stap voor stap op weg naar een baan bij een werkgever.

Meer weten over leerwerkroutes? Contact jouw werkcoach.